Pharmacy today. Smart vägleda för on-line medicinköparear. Online pharmacy. Therapy for body and soul

by Czech around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Czech

by German around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by German

by English around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by English

by Spanish around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Spanish

by French around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by French

by Greek around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Greek

by Italian around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Italian

by Dutch around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Dutch

by Portuguese around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by Portuguese

by Swedish around Smart vägleda för on-line medicinköparear
by SwedishSmart vägleda för on-line medicinköparear home page

Den bäst rådgivningen är denna: Ta inte rådgivningen och ge inte rådgivningen.

Författareokända
Smart vägleda för on-line medicinköparear

 

 

Online pharmacy. Smart vägleda för on-line medicinköparear.

 

 

 

 

Köpandereceptmedicin via internet

Internet har ändrat oss bor, fungerar och shoppar långt. Tillväxten av internet har gjort det möjlighet för att jämföra prissätter och köpprodukter, utan någonsin att lämna hem. Men, när det kommer till köpandemedicinen direktanslutet, är det viktigt att vara mycket försiktigt. Några websites säljer medicinen, som inte kan vara kassaskåpet som ska användas, och kunde sätta ditt vård- på riskerar.

Miljoner av konsumenter använder internet för att få vård- information. Och tusentals webbplatser erbjuder vård- information. Några av de platser är pålitliga och aktuella; några är inte. Hur kan du berätta godan från dåligan?

Några websites, som säljer medicinen, kan vara inte påstå-licenserade apotek eller är inte apotek alls; eller kan ge en diagnos som inte är korrekt, och sellmedicinen, som inte är höger för dig, eller ditt villkorar; eller ska för att inte skydda din personliga information.

Medicinerna, som sålde on-line, kan vara fejkar (förfalska eller ”copycat” mediciner); kan vara för starkt eller för svagt, eller har farliga ingredienser eller ha förfallit (var omodern), eller har inte varit inte godkänt eller har kontrollerat för säkerhet och effektivitet, kan göras genom att använda non-kassaskåp normal eller kassaskåp för att använda med andra medicin eller produkter som du använder.
Överenskommelse drogväxelverkan

Det finns mer tillfällen i dag än någonsin för att lära om ditt vård- och att ta bättre omsorg av dig. Det är också viktigare än någonsin att veta om medicinerna som du tar.

När en drog tas orally, reser den vanligt från magen till levern, var den kan vara metabolized- processaa av avbrott besegrar och att ta bort kemikalieer från förkroppsliga. Enzym är komplexa proteiner, som agerar som katalysatorer, i start eller att rusa - upp kemiska reaktioner. De orsakar en specifik kemisk ändring i andra vikter, utan att ändra sig.

En drog kan påverka dessa enzym, genom att förhindra dem, som orsakar förminskad aktivitet av enzymet och en för mycket av drogen i förkroppsliga. Eller droger kan ”framkalla” enzymen, som orsakar ökande aktivitet av enzymet och en förminskning av drogen i förkroppsliga.

Det som är van vid är att det enda långt som ska testas för drogväxelverkan var i folk. Nu kan läkemedelsföretag ta fem provrör med femna ha som huvudämne banor för ämnesomsättning och sätter deras narkotika in för att se att huruvida den har metabolized av CYP450. Detta låter för att frambringa en lista av baserade möjlighetväxelverkan på deras rön.

Tre arrangerar gradvis av kliniska försök hos människor måste hända, för en drog kan marknadsföras. Arrangera gradvis studier 1 fokuserar på en drog biverkningar och hur drogen metabolizeds och avlägsnas från förkroppsliga. Arrangera gradvis 2 studier fokuserar på en drog effektivitet. Och arrangera gradvis hopsamlingen för 3 studier mer information på säkerhet och effektivitet, som inkluderar genom att använda drogen i kombination med andra droger.

Förutom att ha en bra fattningsförmåga av droger och deras verkställer, manipulerar takeläkarbehandlinghistorier, och de konsulterar med andra medlemmar av deras lag för att vägleda dem i danandebeslut om drogväxelverkan. De använder också koncisa drogöversikter och resurser på pharmacological principer.

Vård- professionell använder också ADB-system med förgifta-växelverkan som avskärmer programvara, elektronisk ordinera och annan teknologi. Markera Langdorf, M.D., stolen av avdelningen av den nöd- medicinen på universitetar av Kalifornien, Irvine, något att säga, ”i en upptagen akutmottagning, måste du snabbt att finna ut vad en tålmodig tar och hur de droger kunde påverka varandra med andra behandlingar."

Drogväxelverkan med andra droger inkluderar både recept och över - kontra mediciner. Tricyclic lyckodroger liksom Elavil (amitriptyline) och Pamelor (nortriptyline) kan störa med blod pressa-fällande ned Catapres (clonidine). När du tar den antibiotiska Ciproen (ciprofloxacin) med antisyror fäller ned Cipros effektivitet.
Pharmacy today. Smart vägleda för on-line medicinköparear.
Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Smart vägleda för on-line medicinköparear och släkt till Online pharmacy, Pharmacy today ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Online pharmacy eller Pharmacy today. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 European Disability Group, Pharmacy today area.