Skin care. Slagsmål med flår att åldras. Therapy for body and soul

by Czech around Slagsmål med flår att åldras
by Czech

by German around Slagsmål med flår att åldras
by German

by English around Slagsmål med flår att åldras
by English

by Spanish around Slagsmål med flår att åldras
by Spanish

by French around Slagsmål med flår att åldras
by French

by Greek around Slagsmål med flår att åldras
by Greek

by Italian around Slagsmål med flår att åldras
by Italian

by Dutch around Slagsmål med flår att åldras
by Dutch

by Portuguese around Slagsmål med flår att åldras
by Portuguese

by Swedish around Slagsmål med flår att åldras
by SwedishSlagsmål med flår att åldras home page

En man ålder föreställer en fin last av erfar och minnen.

Antoine de Saint-Exupery

 

 
Slagsmål med flår att åldras

 

 

 

 

Skin care. Slagsmål med flår att åldras.

Flå är ett organ av det integumentary systemet som komponeras av ett lagrar av silkespapper som skyddar bakomliggande muskler och organ i zootomy och dermatologi. Som ha kontakt med omgivningen leker det den viktigaste rollen, i skydd mot pathogens. Dess annat huvudsakligt fungerar är isolerings- och temperaturregleringen, förnimmelsen och vitamin D och b-syntes.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Flå på en person vänder mot ses av folk som personen påverkar varandra med. För något folk därför, flår ansiktsbehandlingen omsorg är av särskild betydelse, och de använder ofta skönhetsmedel för att handla med det utseendemässigt av vända mot och för att villkora av flå, liksom de för por kontrollerar och svärtar head rentvå.

Flå komponeras av epidermisen och dermisen. Nedanfört ligger dessa lagrar hypodermisna (subkutant fett- lagrar), som inte klassificeras vanligt, som ett lagrar av flår.

Dermisen kan delas in i de papillary och reticular lagrarna. Det papillary lagrar är ytterst och fördjupa in i dermisen för att leverera den med skyttlar. Det komponeras av löst ordnade fibrer. Papillary det kantsminket fodrar av räcker. Det reticular lagrar är tätare och är fortlöpande med hypodermisna. Det innehåller ien stora partier av strukturerar (liksom svettkörtlar). Det reticular lagrar komponeras av ojämnt ordnade fibrer och motstår sträckning.

Hypodermisna är inte delen av flå och ligger nedanfört dermisen. Dess ämna är att fästa flå till det bakomliggande ben och muskeln, såväl som leverera den med blodkärl och nerver. Det består av löst connective silkespapper och elastin. De huvudsakliga celltyperna är fibroblasts, macrophages och adipocytes (hypodermisna innehåller 50% av förkroppsligar fett). Feta servar som att vaddera och isolering för förkroppsliga.

Flå måste regelbundet göras ren. Om inte nog omsorg tas, ska den blivet knäckt eller förvärrad. Orent flå favörer utvecklingen av pathogenic organismer.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.

Ditt flå är din armor som är din skyddar från beståndsdelarna. Yet när var sista gång dig som tänktes egentligen om vad du behöver att göra för att ta omsorg av den? Alltigenom ditt liv, genetiskt och miljö- dela upp i faktorer ska orsakar en radda ha på sig och river till ditt flår. Men du är aldrig för barn eller för gammalt att starta att ta omsorg av ditt för att flå.

Första steg till att ta omsorg av ditt flår förhindrar skada. Sunen lindar, föroreningar, och enkelt att åldras kan degradera villkora av ditt flår. Vanligt inkluderar klagomål torrt, och klia flå, rynkar och att bågna, färgar ändringar och åldras fläckar. Det finns kliver att du kan ta till uppehället som du flår att se och känsla dess bäst.

Öva, vila, och bra näring lägger fundamentet för härligt som är sunt flår, insida och ut. Ett riktigt bantar är inte endast bra för ditt total- vård-, hjälper det också att se till att ditt flå ska mottar alla av vitaminer, mineraler och nutrients som den behöver för att underhålla och reparera celler. Renat att dricka bevattnar är en annan goda till den din uppehället flår långt sunt. Bevattna hjälp för att hydratisera flå och flyttningen som är förlorada och nutrientsna till och med systemet. Det är mycket effektivt blanda en tesked, eller capful av organisk äppelcidervinäger med ditt bevattna in. Dricka inte klapp bevattnar.

En rutinmässig flåomsorg måste inte att vara utarbetad för att vara effektiv. Men du bör framkalla någon sort av flår omsorg som rutinmässig baserad på ditt flår typ, dagligen aktiviteter, och näringsrika behov, så att du kan vara säker dig, tar den mycket bäst omsorgen av ditt flår. Efter flår en dagstidning omsorgstyret som också ska, låter dig till utvärderar nära ditt flår för abnormalities.

Tvätta ditt flår grundligt på en dagstidningbas för att ta bort smutsen, skräpet, föroreningarna och perspirationen som ackumulerar på en dagstidningbas. Om du har torrt eller känsligt att flå, att använda endast varmt bevattna för att tvätta ditt flår och använder en varje mild naturlig cleanser få dagar. Om du har det normala eller oljigt att flå, var säker att tvätta sig med en stillacleanser på en dagstidningbas. Var säker att borsta dina tänder, för den din tvagningen vänder mot, som toothpasterest kan irritera känslig ansiktsbehandling, flå.

Om inte ditt flå är mycket oljigt, ska du önskar att använda en fuktighetsbevarande hudkräm som var daglig till den din uppehället, flår hydratiserat och sunt. Ditt flå behovsfuktighetsbevarande hudkräm allt år long, som båda som den inomhus vintern värmer, och sommarsunen kan vara lika damaging till ditt flår.

Acne pimples, sunspots, ålderfläckar, rynkar, och andra skavanker är flår villkorar att epidemifolk världen över. Den globala skönhetbranschen gör redan miljarder av dollar varje år, som kvinnor går ombord överallt på sökanden till sylten (eller uppnå), ett ungdomligt som glöder utseendemässiga. Reagera till detta behov, fortsätter hudspecialister och andra specialister för att söka efter det bäst, och säkrast möjlighetbehandlingar och utformningar som ska bekämpas, flår krämpor, den mest allmänningen av som är acne.

Över åren flår har skönhetexperter och manipulerar kommit upp med vast produkter för en samling till fest och minimerar rynkar. Anti-rynka krämar, och salvor hjälper att förminska det utseendemässigt av rynkar och förhindrar nya från att bilda. Dessa rynkar salvor, och anti-åldras hjälper krämar ett lott, i återställande hudens av firmness och av spänst. I tillägg innehåller dessa produkter anti-oxidants, och retinol, som bistår inte endast i förminskande rynkar, och fint fodrar på flå, men stimulerar också collagenproduktion.

Slagsmål med flår att åldras. Skin care.


Definitioner

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Slagsmål med flår att åldras är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 European Disability Group, Skin care area.