Hair care. Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας. Therapy for body and soul

by Czech around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Czech

by German around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by German

by English around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by English

by Spanish around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Spanish

by French around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by French

by Greek around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Greek

by Italian around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Italian

by Dutch around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Dutch

by Portuguese around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by Portuguese

by Swedish around Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας
by SwedishΗ δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας home page

Η ομορφιά μας σύρει με μια ενιαία τρίχα.

Αλέξανδρος Pope
Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας

 

 

Hair care. Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας.

 

 

 

 

Επεξεργασία της απώλειας τρίχας

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Οι γυναίκες απαιτούν 60 γραμμάρια, άνδρες 80 έως 90 γραμμάρια, εφηβικά αγόρια και κορίτσια 80 έως 100 γραμμάρια πρωτεΐνης. Παρέχεται από το γάλα, το βουτυρόγαλα, το γιαούρτι, τη σόγια, τα αυγά, το τυρί, το κρέας και τα ψάρια. Μια ανεπάρκεια μερικές από τις βιταμίνες Β, του σιδήρου, του χαλκού και του ιωδίου μπορεί να προκαλέσει τις αναταραχές τρίχας όπως την πτώση της τρίχας και πρόωρη της τρίχας.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Το πιό γνωστό σχέδιο απώλειας τρίχας είναι όπου η τρίχα αρχίζει να υποχωρεί hairline και την κορώνα κατά προσέγγιση στον ίδιο χρόνο. Η τρίχα σε στα μέσα τουκρανίο ή το προηγούμενο κρανίο είναι συχνά η τελευταία για να πάει. Αλλά πηγαίνετε αυτό, αφήνοντας τελικά ένα άτομο με το πέταλο της τρίχας που είναι το αποκαλυπτικό σημάδι της χαρακτηριστικής αρσενικής φαλάκρας σχεδίων.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Minoxidil (Rogaine). Αυτό το εξωχρηματιστηριακό φάρμακο εγκρίνεται για την επεξεργασία androgenetic alopecia και alopecia του areata. Το Minoxidil είναι ένα υγρό που τρίβετε στο κρανίο σας δύο φορές καθημερινά για να ξαναμεγαλώσετε την τρίχα και για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια. Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν κάποιο regrowth τρίχας ή ένα πιό αργό ποσοστό και απώλειας τρίχας ή οι δύο. Το Minoxidil είναι διαθέσιμο σε μια λύση 2 τοις εκατό και σε μια λύση 5 τοις εκατό.

Finasteride (Propecia). Αυτό το φάρμακο συνταγών για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων λαμβάνεται καθημερινά με μορφή χαπιών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το finasteride δοκιμάζουν μια επιβράδυνση της απώλειας τρίχας, και μερικοί μπορούν να παρουσιάσουν κάποια νέα αύξηση τρίχας. Τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να πάρουν αρκετούς μήνες. Το Finasteride λειτουργεί με την παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT), μια ορμόνη που συρρικνώνεται τα θυλάκια τρίχας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αρσενική απώλεια τρίχας. Οι σπάνιες παρενέργειες του finasteride περιλαμβάνουν τη μειωμένη κίνηση φύλων και τη σεξουαλική λειτουργία. Όπως με το minoxidil, τα οφέλη του finasteride σταματούν εάν σταματάτε το.
Υπερβολικές αιτίες απώλειας τρίχας

Η απώλεια τρίχας και η λεπταίνοντας τρίχα μπορούν να παρουσιαστούν επάνω από ποικίλους διαφορετικούς όρους. Αν και, πολλοί ερευνητές καρφώνουν ακόμα την μεγαλύτερη μέρος της επίπληξης στη γενετική. Ο πιό κοινός τύπος απώλειας τρίχας αναφέρεται ως «απώλεια τρίχας σχεδίων» (αρρενογόνο alopecia). Πολλές φυσικές επεξεργασίες απώλειας τρίχας υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν να εξετάσουν την απώλεια τρίχας σχεδίων. Απαριθμημένοι κατωτέρω είναι άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας και τη λεπταίνοντας τρίχα.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Αρρενογόνο alopecia αναπτύσσεται όταν δοκιμάζει το θυλάκιο τρίχας (η θέση κάτω από το δέρμα όπου η τρίχα αυξάνεται από) μια μείωση του μεγέθους, καθώς επίσης και μια χρονική μείωση της ενεργού φάσης αύξησης. αυτό μεταφράζει σε ένα απλό γεγονός: όλο και περισσότερο της τρίχας τα θυλάκια θα ξοδεψουν το χρόνο στο στηργμένος κράτος όπου η τρίχα ρίχνεται μόλις ολοκληρωθεί το κράτος. Ευτυχώς, αρρενογόνο alopecia δεν αναπτύσσεται σε όλα τα θυλάκια τρίχας συγχρόνως. Γί αυτό κάποιο μέρος του κρανίου φαίνεται περισσότερη τρίχα από άλλη.

Υψηλός πυρετός, βαριάς μορφής μόλυνση, βαριάς μορφής γρίπη - οι ασθένειες μπορούν να αναγκάσουν τις τρίχες για να εισαγάγουν τη στηργμένος φάση. Τέσσερις εβδομάδες σε τρεις μήνες μετά από έναν υψηλό πυρετό, μια σοβαρή ασθένεια ή μια μόλυνση, ένα πρόσωπο μπορεί να συγκλονιστεί να δει πολλή τρίχα έξω. Αυτό το σκόρπισμα διορθώνεται συνήθως.

Φάρμακα - μερικά φάρμακα συνταγών μπορούν να προκαλέσουν το προσωρινό σκόρπισμα τρίχας. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα εξής: gout, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, προβλήματα καρδιών, υψηλή πίεση αίματος, ή thinner αίματος. Οι υψηλές δόσεις της βιταμίνης Α μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σκόρπισμα τρίχας.

Θεραπείες καρκίνου - μερικές θεραπείες καρκίνου θα αναγκάσουν τα κύτταρα τρίχας για να σταματήσουν. Οι τρίχες γίνονται λεπτές και διακόπτουν δεδομένου ότι βγαίνουν το κρανίο. Αυτό εμφανίζεται μια έως τρεις εβδομάδες μετά από την επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να χάσουν μέχρι 90 τοις εκατό της τρίχας κρανίων τους. Η τρίχα θα ξαναμεγαλώσει αφότου τελειώνει η επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να θελήσουν να πάρουν τις περούκες πριν από τη θεραπεία.

Χάπια ελέγχου γέννησης - οι γυναίκες που χάνουν την τρίχα παίρνοντας τα χάπια ελέγχου γέννησης έχουν συνήθως μια κληρονομημένη τάση για την εκλέπτυνση τρίχας. Εάν η εκλέπτυνση τρίχας εμφανίζεται, μια γυναίκα μπορεί να συμβουλευθεί gynecologist της για τη μετατροπή σε ένα άλλο χάπι ελέγχου γέννησης. Όταν οι γυναίκες σταματούν τα προφορικά αντισυλληπτικά, μπορεί να παρατηρήσει ότι η τρίχα της αρχίζει δύο ή τρεις μήνες αργότερα. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για έξι μήνες όταν σταματά συνήθως. Αυτό είναι παρόμοιο με την απώλεια τρίχας μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Δείτε τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια τρίχας.

Μόλυνση μυκήτων (Ringworm) του κρανίου - που προκαλείται από μια μόλυνση μυκήτων, ringworm (που δεν έχει καμία σχέση με τα σκουλήκια) αρχίζει με τα μικρά μπαλώματα του ξελεπιάσματος που μπορούν να διαδώσουν και να οδηγήσουν στη σπασμένη τρίχα, ερυθρότητα, που πρήζεται, και ακόμη και που στάζει. Αυτή η μεταδοτική ασθένεια είναι η πιό κοινόη στα παιδιά και το προφορικό φάρμακο θα την θεραπεύσει.
Η προσοχή τρίχας συμβουλεύει

Παρατηρήσατε ότι όταν σαμπουάν η τρίχα σας το ποσό lather ποικίλλετε συχνά; Συνήθως, περισσότερο lather έχετε, η λιγότερη συγκέντρωση που έχετε στην τρίχα σας. Είναι επίσης σημαντικό να ξεπλυθεί πλήρως έξω το σαμπουάν για να αποβάλει οποιαδήποτε υπόλοιπα απορρυπαντικά � που μπορούν να βλάψουν τον άξονα και το κρανίο τρίχας.

Η ξανθή τρίχα μπορεί να γίνει κίτρινη, να εξασθενίσει ή να γίνει θαμπή οφειλόμενη στη UV έκθεση. Ακόμη και η φυσική τρίχα brunette τείνει να αναπτύξει τα κοκκινωπά χρώματα από την έκθεση ήλιων λόγω της οξείδωσης των χρωστικών ουσιών μελανίνης.

Η τρίχα απαιτεί την ίδια γενική διατροφή ότι το σώμα: αφθονία των νωπών καρπών και των λαχανικών, των σιταριών και της πρωτεΐνης συμπεριλαμβανομένου του αδύνατων κρέατος και των ψαριών. Οι διαιτολόγοι συστήνουν τα τρόφιμα υψηλά biotin, συμπεριλαμβανομένου του καφετιού ρυζιού, τη bulgar, ζυθοποιού ζύμη, τη σόγια, τα πράσινα μπιζέλια, τις φακές, τις βρώμες, τον ηλίανθο, τους σπόρους και τα θρεπτικά καρύδια.

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν τους υγιείς αναζητητές τρίχας για να φάνε τις ισορροπημένες διατροφές που ενσωματώνουν τις υγιείς πρωτεΐνες μαζί με τα τρόφιμα υψηλά στις βιταμίνες Β, Γ, Ε, Α και Κ. Η τρίχα αποκρίνεται αμέσως στην προσθήκη των protein-rich τροφίμων όπως τα κρέατα, τα αυγά, το τυρί, οι σπόροι και τα καρύδια. Το ψάρι συσκευάζει μια διπλή διάτρηση της πρωτεΐνης που συνδυάζεται με την υγεία χτίζοντας τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα και τα φυσικά πετρέλαια. Συστήνουμε ότι συζητάτε τη διατροφή σας με έναν ιατρικό επαγγελματία.
Πώς η τρίχα αυξάνεται;

Εάν έχετε την ευθεία ή σγουρή τρίχα εξαρτάται από τη μορφή του φλοιού. Εάν η διατομή του φλοιού είναι στρογγυλή θα έχετε την ευθεία τρίχα, εάν ο φλοιός είναι ωοειδής που διαμορφώνεται εσείς θα έχει τη σγουρή ή κυματιστή τρίχα.

Η τρίχα που είναι σκοτεινή και πολύ ορατή είναι γνωστή ως τελική τρίχα. Η τελική τρίχα είναι η τρίχα που αναφέρουμε όταν συζήτηση για την τρίχα. Εάν μια τρίχα είναι μια λεπτή τρίχα vellus ή μια παχιά σκοτεινή τρίχα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το θυλάκιο που παράγει την τρίχα. Τα άτομα η παχιά τελική τρίχα αντικαθίσταται συχνά από τη λεπτή τρίχα vellus. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της τρίχας παράγοντας τον εξοπλισμό, το θυλάκιο, υφισμένος τη φυσική ζημία και όντας ανίκανος να παραγάγει την τελική τρίχα.

Το μέσο καυκάσιο πρόσωπο έχει 5 εκατομμύριο τρίχες των οποίων 100.000 - 150.000 είναι στο κεφάλι. Το Blondes όχι μόνο έχει περισσότερη διασκέδαση, έχουν επίσης περισσότερη τρίχα, περίπου 140.000 περισσότερο από μέσα, Brunettes έχουν ελαφρώς υψηλότερο από τη μέση τρίχα για 105.000 τρίχες, και redheads έχει λίγο λιγότερο από μέσες περίπου 90.000 τρίχες.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.
Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας. Hair care.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Η δυνατότητά μας τρίχας και προσοχής τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Disability Group, Hair care area.