Woman health. Menopause is een tijd van veranderingen. Therapy for body and soul

by Czech around Menopause is een tijd van veranderingen
by Czech

by German around Menopause is een tijd van veranderingen
by German

by English around Menopause is een tijd van veranderingen
by English

by Spanish around Menopause is een tijd van veranderingen
by Spanish

by French around Menopause is een tijd van veranderingen
by French

by Greek around Menopause is een tijd van veranderingen
by Greek

by Italian around Menopause is een tijd van veranderingen
by Italian

by Dutch around Menopause is een tijd van veranderingen
by Dutch

by Portuguese around Menopause is een tijd van veranderingen
by Portuguese

by Swedish around Menopause is een tijd van veranderingen
by SwedishMenopause is een tijd van veranderingen home page

 

 

 
Menopause is een tijd van veranderingen

 

 

 

 

Woman health. Menopause is een tijd van veranderingen.

De symptomen van de menopauze

Welke artsen officieel menopause roepen zijn een gebeurtenis - namelijk, het punt waarop u uw laatste menstrual periode krijgt. Deze permanente onderbreking van menstruatie wordt gewoonlijk gemerkt tegen 12 opeenvolgende maanden van het hebben van geen periodes. De meeste vrouwen ervaren menopause van 40 tot 58 jaar oud, met een middenleeftijd van 51.4 jaar.

Aangezien de hormoonniveaus vallen, wordt het patroon van een vrouw van het menstrual aftappen gewoonlijk onregelmatig. Vele vrouwen ervaren lichte, overgeslagen of recente periodes totaal voor verscheidene maanden aan een jaar vóór hun periodeseinde. Sommige vrouwen kunnen hetnormale aftappen ervaren. Het is belangrijk om te realiseren dat tot menopause volledig is, een vrouw nog zwanger kan worden zelfs wanneer de periodes licht of gemist zijn.

Sommige vrouwen hebben geen symptomen tijdens menopause of hebben slechts een paar symptomen. Anderen ontwikkelen het storen en zelfs strenge, onbruikbaar makende symptomen. De studies van vrouwen rond de wereld suggereren dat de verschillen in levensstijl, dieet en activiteit een rol in de strengheid kunnen spelen en het type van symptomenvrouwen tijdens menopause heeft. De symptomen kunnen voor verscheidene maanden aan jaren vóór de laatste menstrual periode worden opgemerkt en kunnen verscheidene daarna jaren verdergaan.

De slaap wordt vaak gestoord door nighttime hete flitsen. Een gebrek op lange termijn aan slaap kan tot veranderingen in stemmingen en emoties leiden. De chemische veranderingen die tijdens menopause gebeuren verhogen niet het risico van depressie. Nochtans, ervaren vele vrouwen het belangrijke leven verandert tijdens hun middentijd met inbegrip van menopause en slaapstoringen, die het risico kunnen verhogen om depressie te ontwikkelen.

Sommige vrouwen melden geprikkeldheid of andere stemmingsveranderingen. De geprikkeldheid wordt algemeen veroorzaakt door slechte slaap als gevolg van nighttime hete flitsen. Een aantal vrouwen, echter, niet voelen irritable.

Vóór menopause, hebben de vrouwen lagere tarieven van hartaanval en slag dan mannen. Na menopause, echter, blijft het tarief van hartkwaal bij vrouwen toenemen en evenaart dat van mannen voorbij leeftijd 65.

Menopause is een natuurlijke gebeurtenis en kan worden verhinderd niet. De medicijnen, het dieet en de oefening kunnen sommige symptomen van menopause verhinderen of elimineren en de levenskwaliteit van een vrouw verbeteren aangezien zij ouder groeit.

De medicijnen zoals venlafaxine (Effexor) en paroxetine (Paxil) zijn vaak de eerste keus voor vrouwen met hete flitsen die niet op de therapie van de hormoonvervanging zijn. Zij verlichten de symptomen van hete flitsen in 60% van vrouwen.

Gabapentin (Neurontin) matig efficiënt in het behandelen van hete flitsen. Is de hoofd bijwerking van Gabapentin slaperigheid. Het nemen van het bij bedtime kan helpen slaap verbeteren terwijl het verminderen van hete flitsen.

Alle postmenopausal vrouwen die osteoporose hebben of van osteoporose in gevaar zijn zouden calcium en vitamine de supplementen van D moeten nemen. De gebruikelijke geadviseerde supplementaire dosis is dagelijks 1.000 milligrammen calciumcarbonaat (dat met maaltijd wordt genomen) of calciumcitraat. Het is best om dit als 500 milligrammen twee keer per dag te nemen. De vrouwen hebben dagelijks nodig ook 800 internationale eenheden van vitamine D.
Het ongemak van vrouwen van premenstrual syndroom

De westelijke maatschappij heeft licht van premenstrual syndroom bij vele gelegenheden gemaakt, met populaire entertainers die grappen over wilde de stemmingsschommeling van vrouwen barsten in „die tijd van de maand.„Maar de waarheid is, kan PMS een moeilijk, soms ernstig, probleem voor vrouwen zijn.

Het onderzoek brengt naar voren de symptomen zich PMS vaker in vrouwen met hoge niveaus van bloedoestrogeen in vergelijking met progesterone voordoen. PMS kon misschien als oestrogeenintoxicatie worden bedoeld. Nochtans, zijn er een aantal natuurlijke manieren om zulk een onevenwichtigheid te behandelen en symptomen te verhinderen en te overwinnen PMS.

Vele vrouwen met premenstrual syndroom hebben hoge suiker en hoge zuivel vette opnamen, allebei waarvan lagere magnesiumwaarden in het bloed. Het supplementaire magnesium schijnt een noodzaak, in het bijzonder in personen te zijn die weinig magnesium van hun water krijgen.

Naast voedingsaanvulling, kunnen de vrouwen helpen PMS verhinderen door veranderingen in hun diëten aan te brengen. Eten van meer voedselrijken in omega-3 vetzuren, zoals vettige vissen en groene bladgroenten, is belangrijk aangezien omega-3 deficiënties ook zijn verbonden met PMS.

Een deficiëntie van progesterone kan symptomen van premenstrual syndroom (PMS) en de ongemakken van de menopauze verergeren, en kan het risico van osteoporose verhogen.

In een rapport dat in Foumal van de Amerikaanse Universiteit van Voeding wordt gepubliceerd bepaalden de onderzoekers een magnesiumdeficiëntie met premenstrual alleen syndroom of in combinatie met ontoereikendheid van zink, linoleic zuur en de vitaminen van B (hoofdzakelijk B6) is geassoci�ërd.

Als u menstrual problemen hebt, kunt u hen met dieet kunnen verminderen. De wetenschappers hebben lang geweten dat het voedsel het vrouwelijke hormoonoestrogeen kan beïnvloeden, beïnvloedend menstruatie, en dat de koolhydraten met premenstrual syndroom (PMS) sterk verbonden zijn. Nu openbaart het onderzoek verrassende nieuwe aanwijzingen over hoe bepaalde voedsel en voedingsmiddelen, met inbegrip van calcium, mangaan, en vooral dieetvet en cholesterol, menstruatie kunnen beïnvloeden.

Voor preventie, adviseren wij dat een vrouw zoveel mogelijk haar activiteiten voor de eerste drie dagen van haar periode elke maand vermindert, hoewel dit een impopulaire suggestie vandaag zou kunnen zijn aan de meeste bezige vrouwen. Voor oefening, adviseren wij een zachte gang op dit ogenblik eerder dan schokkende aerobicsklassen.

De chlorella versterkt het immune systeem, bevordert darmgezondheid, helpt om het lichaam te ontgiften, vermindert peptische en van de twaalfvingerige darm zweren, bestrijdt besmetting, en helpt om moeheid en stemmingsschommeling tegen te gaan verbonden aan premenstrual syndroom (PMS) en perimenopause.
Menopause is een tijd van veranderingen. Woman health.


Termijnen en definities

Bezorgdheid


Chlorella


Menopause


Oestrogeen


PMS


Perimenopause


Progesterone


Biopsie


Climacterisch


Depressie


Hormoon


Oestrogeen


Osteoporose


Premenstrual syndroom


Progesterone


Spanning


Testosteron


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Woman health genoemd Menopause is een tijd van veranderingen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Woman health. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Woman health aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Disability Group, Woman health area.