De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar. Therapy for body and soul.

by Czech around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Czech

by German around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by German

by English around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by English

by Spanish around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Spanish

by French around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by French

by Greek around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Greek

by Italian around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Italian

by Dutch around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Dutch

by Portuguese around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Portuguese

by Swedish around De controle van het gewicht vandaag. Neem zorg uw huid. Manier voor het verlies van het strijdhaar.
by Swedish





 

 





De gezondheid van de ontdekking


De controle van het gewicht vandaag

De controle van het gewicht vandaag

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.

De namen van het merk van de meest efficiënte medicijnen van het voorschriftdieet op de markt zijn vandaag: Phentermine, adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

lees verhaal





Neem zorg uw huid

Neem zorg uw huid

Dermis ligt onder de epidermis en bevat een aantal structuren met inbegrip van bloedvat, zenuwen, haarfollikels, vlotte spier, klieren en lymfatisch weefsel. Het bestaat uit los verbindingsweefsel anders geroepen areolar verbindingsweefsel - het collageen, de elastine en de reticulaire vezels zijn aanwezig. De spieren van de monteur, in bijlage tussen haarpapilla en de epidermis, kunnen aangaan, resulterend in de rechtop en consequentially getrokken haarvezel gansbuilen.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

lees verhaal





Manier voor het verlies van het strijdhaar

Manier voor het verlies van het strijdhaar

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Het belangrijkste verschil in androgeen het haarverlies van vrouwen van mens (allebei zijn verwant hormoon) is dat de vrouwen neigen om het verdunnen te ervaren die in geen bepaald patroon of deel van scalp voorkomt. In tegenstelling tot mensen, kan scalp niet eigenlijk totaal van haar worden beroofd, enkel dun aan het punt waar scalp zichtbaar is. Als mensen, echter, is het resulterende haarverlies over het algemeen onomkeerbaar.

Medicijnen - Sommige voorschriftdrugs kunnen het tijdelijke haar afwerpen veroorzaken. De voorbeelden omvatten enkele geneesmiddelen die voor het volgende worden gebruikt: gout, artritis, depressie, hartproblemen, hoge bloeddruk, of bloedverdunner. De hoge dosissen vitamine A kunnen haar het afwerpen ook veroorzaken.

De fysieke en emotionele spanning zou haarverlies kunnen veroorzaken aangezien het lichaam van een overweldigende opschudding herstelt en eenvoudig haarproductie sluit, denkend dat het niet noodzakelijk voor de overleving van het lichaam is, daardoor bijdragend al energie tot het herstellen van essentiële lichaamsdelen. er kunnen tot drie maanden vertragings tussen de belangrijkste weerslag en het daadwerkelijke haarverlies zijn. Voorts is er ook periode van drie maanden alvorens het verlieshaar wordt vervangen. Dit dan middel is daar een totaal van minimaal van 6 motten voor de totale van de haarverlies en hernieuwde groei cyclus. Natuurlijk zijn er dingen die tot haarverlies zoals bloedarmoede, laag bloedonderzoek, en schildklierabnormaliteiten zouden kunnen bijdragen.

lees verhaal





 

 





Read our other articles:




Therapy for body and soul





Sitemap



© Copyright 2007 European Disability Group.