Weight loss. Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies. Hoodia. Therapy for body and soul

by Czech around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Czech

by German around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by German

by English around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by English

by Spanish around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Spanish

by French around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by French

by Greek around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Greek

by Italian around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Italian

by Dutch around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Dutch

by Portuguese around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by Portuguese

by Swedish around Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
by SwedishHoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies home page

Hoodia, een installatie die de hersenen door de maag volledig te maken bedriegt voelen is, in het dieet van de Bosjesmannen van Zuid-Afrika voor duizenden jaren geweest.

CBS Nieuws, 60 Minuten, die spreken over Hoodia

 

 
Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies

 

 

 

 

Hoodia. Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies.

Een installatie die uw honger kan uitzetten

Gordonii van Hoodia, „Whoo DE AH“, is de botanische naam voor een leafless, spiky succulente installatie die hoofdzakelijk door de semi-aride gebieden van Zuid-Afrika de woestijn van Kalahari kweekt. San (lokale inwoners) heeft rationeel stammen Hoodia gebruikt om honger en dorst te verhelpen wanneer op lange reizen, aangezien het als repressieve eetlust dienst doet.

Hoodia (of Hoodia Gordonii) zijn een Zuidafrikaanse woningsinstallatie die de Bosjesman van San heeft gebruikt helpen lange de jachtexpeditiions voor generaties verdragen. Hoodia Gordonii is eigenlijk succulent niet dat met een cactus moet worden verward. Het behoort in de succulente familie van Asclepiadaceae samen met stapelia, stephanotis en vinca. Er zijn ongeveer 20 soorten in de soort van Asclepiadaceae. Aangezien het groeit vormt het gestamde hoge massa's ongeveer één voet en draagt, bleke purpere saucer-vormige bloemen in schaduwen van rode of purpere bruin.

Hoodia Gordonii werd ontdekt en werd gebruikt door de stam van San van de Kalahari, Zuid-Afrika, sinds voorhistorische tijden. Zij kauwden twee keer per dag de bittere installatie Hoodia om honger en dorst tijdens lange de jachtreizen te onderdrukken. Deze installatie bevat de mirakelmolecule p57 die onlangs in een zwaarlijvigheidsbehandeling werd vertaald.
De installatietestimonials van Hoodia

De pillen van Hoodia zijn mijn het levensspaarder. Ik heb een schildklierprobleem en dit veroorzaakt depressie en gewichtsaanwinst. Deze pillen nemen weg mijn honger zodat kan ik terug in vorm krijgen en zij maken me gelukkige, aardige „bijwerking“; -) Ook neemt mijn Arts hen nu! M S (Duitsland).

Dank u, kwam de tweede verzending van Hoodia Gordonii gisteren aan 4 April, 2005. Door de manier Hoodia zeer ik werkt verloor goed 12 pond of (5.5 kg) in 2 maanden. Niet dramatisch maar dan is het opnieuw verliezende gewicht langzaam de beste manier te gaan. In dit stadium besteed ik geen aandacht aan koolhydraten, vetten, suikers en andere dieetfads. Achting - G D B (de V.S.)
Zijn alle producten Hoodia het zelfde?

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Zo het kopen is hoodia zeer moeilijk. Het is duur. En, natuurlijk, zijn er heel wat vervalst op de markt. Zelfs nu, zijn er slechts een paar honderd acres van hoodia het groeien op commerciële landbouwbedrijven, en de installatie is hoogst vatbaar voor wordt tenietgedaan door eerder geheimzinnige voorwaarden.

Om het uitdagend te maken, wordt Hoodia die in Zuid-Afrika onder de invloed van de stam van San wordt gekweekt vereist in de organische omstandigheden worden gekweekt. Dat betekent zij geen pesticiden kunnen gebruiken. De volledige gewassen zijn gekend om vrijwel nachtelijk dankzij ravages van diverse insecten te verdwijnen.

Al dit middelen dat als hoodia werkelijk met het publiek aanslaat -- de levering zal vele jaren nog strakker zijn. De prijzen gaan uitgaan, en uiteindelijk, slechts rijk kan zich de pillen kunnen veroorloven noodzakelijk om gewicht te verliezen.
Hoodia vandaag

Echte Zuidafrikaanse Hoodia is ZELDZAAM en DUUR. Het vergt ongeveer 5 tot 7 jaar voor succulente gordonii Hoodia om eetlust repressieve kwaliteiten te rijpen en te verstrekken. De Afrikaanse overheid heeft de hoeveelheid Hoodia beperkt het en het aantal leveranciers uitvoert om het in de V.S. te ontvangen. Wegens de groeiende voorlichting en de populariteit van dit mirakelkruid, beginnen de oplichterijproducten die zeer weinig of geen authentieke Hoodia in hen bevatten de markt te overstromen.

De installatie van Hoodia Gordonii kwam in het zuidwestelijke deel van Afrika voort en kweekt op het semi-aride gebied van Zuid-Afrika het best hoofdzakelijk de Kalahari. In zijn inheemse habitat het uiterst te identificeren moeilijkheid is zich omdat het aan succulents van de zelfde familie gelijkaardig kijkt van wie er veel zijn. Slechts kan een ervaren plantkundige of als geval in Zuid-Afrika met Hoodia Gordonii de mensen van San de installatie voorafgaand aan het identificeren is bloeiend.
Het onderzoek realted aan Hoodia

De wetenschappers op het Zuidafrikaanse Centrum voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek waren de eerste om met succes te bewijzen dat Hoodia een mirakelmolecule bevat die de eetlust onderdrukt. Later, werd een menselijke klinische proef geleid door wetenschappers in Leicester Engeland. Een groep morbide zwaarlijvige mannen en vrouwen nam deel. Werd van de helft van groep gegeven Hoodia en de helft werd gegeven een placebo. Begin 15 dagen, had de groep op Hoodia hun voedselopname door 1000 calorieën per dag verminderd. Gezien het gemiddelde dagelijkse dieet is rond 2200 calorieën, was dit een overweldigend succes.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

De onafhankelijke tests die in Leicester, Engeland op zwaarlijvige individuen van alle gangen van het leven worden uitgevoerd hebben bewezen dat over een 15 dagperiode, de voedselopname door 1000 calorieën per dag werd verminderd.
Weight loss. Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies.
Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Disability Group, Weight loss area.