Woman health. Är vad tecknen av klimakterium?. Therapy for body and soul

by Czech around Är vad tecknen av klimakterium?
by Czech

by German around Är vad tecknen av klimakterium?
by German

by English around Är vad tecknen av klimakterium?
by English

by Spanish around Är vad tecknen av klimakterium?
by Spanish

by French around Är vad tecknen av klimakterium?
by French

by Greek around Är vad tecknen av klimakterium?
by Greek

by Italian around Är vad tecknen av klimakterium?
by Italian

by Dutch around Är vad tecknen av klimakterium?
by Dutch

by Portuguese around Är vad tecknen av klimakterium?
by Portuguese

by Swedish around Är vad tecknen av klimakterium?
by SwedishÄr vad tecknen av klimakterium? home page

 Är vad tecknen av klimakterium?

 

 

Woman health. Är vad tecknen av klimakterium?.

 

 

 

 

Vad manipulerar officiellt, är appellklimakterium en händelse - namely, peka på som dig får din sist menstrual period. Denna permanent cessation av menstruationen markeras vanligt vid 12 månader i rad av att ha inga perioder. Mest kvinnor erfar klimakterium från 40 till 58 myndiga år, med en median- ålder av 51.4 år.

Som hormonet jämnar nedgången, mönstrar en kvinna av menstrual blödning blir vanligt ojämn. Många kvinnor erfar lätt, hoppade over eller sena perioder för flera månader till ett år, för deras perioder stoppar alldeles. Några kvinnor kan erfara tung-än-det normala blödning. Det är viktigt att realisera att, tills klimakterium är färdigt, en kvinnastillbild kan bli gravid, även om perioder är ljusa eller felande.

För mest kvinnor är klimakterium en det normala som är processaa av att åldras. Om en kvinna har haft hennes ovaries att tas bort av kirurgi eller har haft skada till hennes ovaries på andra grunder, liksom utstrålningsterapi, kan hon bli menopausal från det processaa.

Perimenopause också som är bekant som övergångsålderen, inkluderar tiden för klimakterium, när hormonal och biologiska ändringar och läkarundersökningtecken börjar att uppstå. Denna period varar för ett genomsnitt av tre till fem år.

Ett hoat pråligt är en känsla som beskrivas som vara plötsligt hoat, spolat och obekvämt, speciellt i vända mot och, hånglar. Hoat exponerar kommet i bristningar, eller spolningar den vanligt jumbo som några understöder till några, noterar. De orsakas av ändringar i blodkärlen kopplar av och avtalar och tänks långt för att förbindas till ändringarna i en kvinna estrogen jämnar.

En kvinna kan ha ojämna perioder för flera månader till år, för hennes perioder stoppar slutligen. Någon vaginal blödning som framkallar, efter ett år av inga perioder har varit onormalt och har bort utvärderas av en manipulera.

Som estrogen jämnar nedgången, slida den naturliga smörjmedelminskningen. Fodrar av slidan blir gradvist thinner och mindre resår (som mindre är kompetent att sträcka). Dessa ändringar kan orsaka könsbestämmer för att vara obekväma eller smärtsamma. De kan också leda till inflammation i slidan som är bekant som atrophic vaginitis. Dessa ändringar kan göra en kvinna troligen för att framkalla vaginal infektioner från jäst eller bakterie- urin- områdesinfektioner för overgrowth och.

Sömn störs ofta av den hoade nighttimen exponerar. En långsiktig brist av sömn kan leda till ändringar i moods och sinnesrörelser. De kemiska ändringarna, som händer under klimakterium, inte förhöjning riskera av fördjupningen. Emellertid erfar många kvinnor ha som huvudämne livändringar under deras inklusive klimakterium för den mellersta åldern och sovar störningar, som kan förhöjning riskera av den framkallande fördjupningen.

För mest kvinnor göras diagnosen av klimakterium baserad på en kvinna beskrivning av hennes tecken och ändelsen av hennes menstrual perioder. Att testa för laboratorium det är inte vanligt nödvändigt.

Another testar är endometrial biopsi. En endometrial biopsi är ett kontorstillvägagångssätt som ett mycket litet lappar i av endometrial silkespapper från insida som, livmodern tas och undersöks under ett mikroskop för tecken av cancer. Detta testar kan göras, när en kvinna har ojämnt, frekventerar eller skurkrollblödning, men det rekommenderas inte rutinmässigt som en testa för klimakterium.

Ett nummer av läkarbehandlingar är van vid fest tecknen av klimakterium. Den behövda typen av läkarbehandlingen är ett invecklat beslut, och varje kvinna bör diskutera utfärda med henne manipulerar. Den ska behandlingen beror på vilka tecken är mest jobbig och hur jobbigt de är.

Estrogen som tas som en pill eller appliceras till flå som en lappa, kan förminska hoat exponerar, sömnstörningar, moodändringar och vaginal dryness. Estrogen kan ordineras bara, när en kvinna har ej längre hennes livmoder. En kombination av estrogen och progesterone används, när en kvinnastillbild har hennes livmoder. Progesterone är nödvändig beträffande att balansera estrogens verkställer på livmodern och förhindrar ändringar som kan leda till livmoder- cancer.

Läkarbehandlingar liksom venlafaxinen (Effexor) och paroxetinen (Paxil) är det första primat för kvinnor med hoat exponerar ofta vem inte är på hormonutbytesterapi. De avlöser tecknen av hoat exponerar i 60% av kvinnor.

Gabapentinen (Neurontin) som måttligt är effektiv, i hoad behandling, exponerar. Gabapentins är huvudsakliga biverkning drowsiness. När du tar det på läggdags kan hjälpa att förbättra hoad sömnstundminskning exponerar.

Etidronate (Didronel), alendronate (Fosamax) och andra liknande droger är de effektivaste medicinerna som kan vara van vid båda förhindrar och festosteoporosis. Dem förhöjningbentäthet och minskning som riskera av bryter.

Den Raloxifene (Evista) drogen har något av det välgörande verkställer av estrogen utan ökande riskerar av bröstcancer. Det är effektivt i byggnadsbenstyrka, och förhindra bryter.

Bruket av soyprodukter i banta liksom tofuen kan ha att gynna för några kvinnor. Soy har lilla belopp av phytoestrogens (växtestrogens) som kan hjälpa att avlösa hoat exponerar. Forskare spekulerar att de soy-based bantar av japanska kvinnalekar som en roll, i hoat att förhindra, exponerar. Emellertid är det inte fri huruvida japanska kvinnor har mer få att hoas exponerar, eller huruvida anmäler de detta problem mindre ofta.

Det finns inte något förhållande mellan tiden av en kvinna första period och hennes ålder på klimakterium. Åldern på klimakterium påverkas inte av en kvinna race, höjd, numrerar av barn eller bruk av muntliga preventivmedel.

Forskningshows, som bantar och näringlek en viktig roll i strängheten av PMS-tecken och många kvinnor kunde lindra deras månadstidninganfallar med förorsakar obehag, genom att ändra som var deras, bantar enkelt, eller att ta näringsrika tillägg.

Västra samhälle har gjort lätt av premenstrual syndrom på många orsakar, med populära underhållare som knäcker skämt om kvinna wild moodgungor på ”den tid av månaden.”Bara sanningen är, PMS kan vara ett svårt, ibland allvarligt, problemet för kvinnor.

Varför så lider några kvinnor mer än andra, och vad kan dessa kvinnor göra för att stoppa PMS från att avbryta deras liv? Svaret kan finnas i näring, och naturligt vård- botar.

Forskning föreslår att PMS-tecken uppstår oftare i kvinnor med hög nivå av blodestrogen som jämförs till progesterone. PMS kunde eventuellt ses till som estrogenintoxication. Emellertid, finns det ett nummer av naturlig väg att handla med en sådan obalans och att förhindra och betagna PMS-tecken.

Primroseolja, flaxseedolja, lavendel, parsley, bipollen och kyska bär som brett används i Europa, är annat bevisat naturligt botar som kan lindra vanligt tecken.

Många kvinnor med premenstrual syndrom har kicksocker och feta intag för kickmejeri, båda av som lägre magnesium värderar i blod. Tillagd magnesium verkar att vara en nödvändighet, bestämt i personer som får lite magnesium från deras bevattnar.

Stilla experter är inte säkra exakt vad orsakar PMS. Någon forskning visar att den har förbundit till hormonal ändringar som uppstår under en menstrual kvinna cyklar. Tecknen kan uppstå under ovulation eller rättvist för menses, eller de kan visas, att försvinna, och att visa igen under samma cykla. För omkring en i 20 kvinnor är kombinationen så dåligan att den skapar en allmän fördjupning som påverkar dagstidningen jagar av deras liv.

För förhindrande råder vi, att en kvinna förminskar hennes aktiviteter så mycket som möjligheten för de första tre dagarna av hennes period varje månad, though denna styrka är ett impopulärt förslag mest upptagna kvinnor i dag. För öva, rekommenderar vi en stilla går, i stället för skärande aerobics klassificerar på denna tid.

Chlorellaen förstärker immunförsvaret, främjar den vård- tarmen, hjälper att avgifta förkroppsliga, lättar peptic, och duodenal sår, slagsmålinfektion, och hjälp som ska motverkas tröttar ut, och moodgungor som är tillhörande med det premenstrual syndromet (PMS) och perimenopause.

Är vad tecknen av klimakterium?. Woman health.


Definitioner som används på denna sida

Chlorella


Estrogen


Klimakterium


PMS


Perimenopause


Progesterone


Biopsi


Estrogen


Fördjupning


Hormon


Osteoporosis


Premenstrual syndrom


Progesterone


Spänning


Testosterone


Ångest


övergångsålder


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Woman health namngett Är vad tecknen av klimakterium? är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Woman health. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Woman health till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 European Disability Group, Woman health area.