ar version Arabic version for النوم apnea الآثار الجانبية -- قصص حقيقية Strattera -- كيف معها.

nl version Dutch version for Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories Strattera - hoe mee.

fr version French version for L'apnée du sommeil effets secondaires - True Stories Strattera - comment avec lui.

de version German version for Schlafapnoe Nebenwirkungen - True Stories Strattera - wie mit ihm.

el version Greek version for Sleep Apnea παρενέργειες - True Stories Strattera - με τον τρόπο αυτό.

it version Italian version for Sleep apnea effetti collaterali - storie vere Strattera - come con esso.

ja version Japanese version for 睡眠時無呼吸の副作用-真のストーリー ストラテラ-どのようにしてください。

pt version Portuguese version for Apnéia efeitos secundários - True Stories Strattera - how com ele.

es version Spanish version for Apnea del sueño efectos secundarios - historias reales Strattera - cómo con ella.

en version English version for Sleep Apnea Side Effects - True Stories Strattera - how with it.Google

Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories

Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories Strattera - hoe mee. Verzendopties voor Strattera FDA 101: Medicijnen fouten.  Er zijn bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen en volwassenen te wijten aan het misbruik van Tussionex, een lang-werkend recept hoest geneeskunde.  Meer informatie over deze en andere medicatie fouten die zijn gerapporteerd aan de FDA. Nuttige medische adviseert

Strattera - hoe mee.

maakt gebruik van Strattera

Strattera is gebruikt voor de behandeling van ADHD (ADHD). Het werkt door te helpen bij het herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke chemische stoffen in de hersenen (neurotransmitters). Het kan helpen om de mogelijkheid om aandacht, concentratie, verblijf gericht, en te stoppen fidgeting.

het gebruik van Strattera

Lees Medicijnen gids verstrekt door uw apotheker voordat u start met het gebruik van Strattera en elke keer krijg je een vulling. Als we vragen met betrekking tot informatie, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Strattera kan met of zonder voedsel. Neem Strattera zoals voorgeschreven, meestal hetzij als een enkele dosis per dag in de ochtend of in twee doses in de ochtend en de late namiddag / vroege avond, of zoals aangegeven door uw arts.

Uw dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de therapie. Niet in uw dosis verhogen of neemt zij vaker dan voorgeschreven.

Gebruik Strattera regelmatig om op die manier de meeste baat bij hebben. Vergeet niet om dit op hetzelfde moment (en) per dag.

Informeer uw arts als je klachten aanhouden of verergeren.

bijwerkingen van Strattera

Zie ook de waarschuwing.

Maagklachten, misselijkheid, braken, constipatie, vermoeidheid, verlies van eetlust, droge mond, duizeligheid, slapeloosheid, menstruele cyclus veranderingen, of stemmingswisselingen zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van Strattera. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts heeft voorgeschreven Strattera omdat hij of zij heeft geoordeeld dat voordeel voor ons is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen met behulp van Strattera niet hebben ernstige bijwerkingen.

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden:

Strattera mei zelden leiden tot ernstige problemen, zoals hartaanvallen of beroertes. Roep onmiddellijk medische hulp als we een van volgende:

Strattera is zeer zelden veroorzaakt zeer ernstige leverproblemen heeft. Als we een van de volgende zeer onwaarschijnlijk, maar zeer ernstige bijwerkingen, onmiddellijk medische hulp inroepen: het geel worden van huid of ogen, donkere urine, ernstige maagpijn, 'griep-achtige "symptomen (zoals koorts, koude rillingen, onverklaarbare vermoeidheid). Als we een van deze symptomen, vraag dan uw arts over de vraag of we ooit moeten nemen Strattera opnieuw.

Het komt zelden voor dat de mannetjes kunnen een pijnlijke of langdurige erectie blijvende 4 uur of meer. Als dit gebeurt, onmiddellijk medische hulp inroepen, of permanente problemen zouden kunnen optreden.

Een zeer ernstige allergische reactie op Strattera is zeldzaam. Echter, onmiddellijk medische hulp inroepen, als u enige symptomen van een ernstige allergische reactie, met inbegrip van:

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als we andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

voorzorgsmaatregelen van Strattera

Alvorens Strattera, raadpleeg dan uw arts of apotheker als we zijn allergisch voor deze of als u nog andere allergieën.

Strattera mag niet worden gebruikt als u een bepaalde medische aandoeningen. Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts of apotheker als wij hebben:

Voordat het gebruik van Strattera, raadpleeg dan uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van:

Strattera kan u duizelig; gebruik voorzichtigheid deelnemen aan activiteiten waarbij waakzaamheid, zoals autorijden of machines bedienen. Limiet alcoholhoudende dranken.

Tot een minimum te beperken duizeligheid of flauwvallen, krijgt langzaam vanuit een liggende of zittende positie (met name wanneer we eerst start met het gebruik van Strattera of als uw arts uw dosis wijzigingen).

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Strattera bij ouderen, omdat ze kunnen worden gevoeliger voor de bijwerkingen, met name duizeligheid.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Strattera in kinderen, want zij kunnen een gering effect op gewicht, de groei, en de uiteindelijke hoogte. Monitor uw kind zijn gewicht en lengte en raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Strattera mag alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts.

Het is niet bekend of Strattera overgaat in de moedermelk. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

interacties van Strattera

Uw arts of apotheker in mei al op de hoogte zijn van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kunnen we toezicht voor hen. Niet starten, het beëindigen of wijzigen dosering van een geneesmiddel voor de controle met hen eerst.

Bepaalde medicatie genomen met Strattera kan resulteren in ernstige, zelfs fatale, de interacties tussen geneesmiddelen. Vermijd het nemen van MAO-remmers (bijv., furazolidon, linezolid, moclobemide, fenelzine, procarbazine, selegiline, isocarboxazid, tranylcypromine) binnen 2 weken voor of na de behandeling met Strattera. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Voordat het gebruik van Strattera, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription producten die wij kunnen gebruiken, met name van:

Controleer of alle etiketten op uw geneesmiddelen (bijvoorbeeld, hoest-en koude-producten, voeding hulpmiddelen), omdat ze kunnen ingrediënten bevatten die zou kunnen verhogen van uw hartslag of bloeddruk. Vraag uw apotheker over het veilig gebruik van die producten.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens gebruik te maken van Strattera, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel lijst met uw arts en apotheker.

overdosis van Strattera

Als overdosering van Strattera wordt vermoed, neem contact op met uw lokale poison control center of in noodsituaties onmiddellijk in de kamer. Amerikaanse ingezetenen kunnen bellen Amerikaanse nationale gif hotline op 1-800-222-1222. Canadese ingezetenen moeten roepen hun plaatselijke gif direct control center. Symptomen van overdosering kunnen zijn: ongewoon snelle hartslag, ernstige hoofdpijn.

aantekeningen van Strattera

Strattera niet delen met anderen.

Laboratorium-en / of medische tests (bijvoorbeeld hartslag en bloeddruk, de leverfunctie-tests) moet worden verricht op gezette tijden te controleren of uw vorderingen controleren op bijwerkingen. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.

Als u een hartaandoening, moet uw arts het uitvoeren van bepaalde hart-tests (EKG, echocardiogram) voordat we beginnen met het nemen van Strattera.

Houd alle medische afspraken met uw arts.

gemiste dosis van Strattera

Als we een dosis Strattera, het gebruik ervan zo spoedig we niet vergeten. Als het in de buurt van de tijd van de volgende dosis, slaat gemiste dosis over en hervat uw normale doseringsschema. Niet in de dubbele dosis van Strattera in te halen.

opslag van Strattera

Store Strattera bij kamertemperatuur op 77 graden F (25 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Korte opslag tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) is toegestaan. Niet bewaren Strattera in de badkamer. Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

De juiste wijze ontdoen Strattera wanneer het is verlopen of niet meer nodig. Raadpleeg uw apotheker of lokale afvalverwerking bedrijf voor meer informatie over hoe veilig te ontdoen van uw product.

waarschuwing van Strattera

Studies hebben aangetoond dat een klein aantal mensen (vooral kinderen / tieners) die rekening Strattera voor de aandacht-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kunnen een verslechtering van hun situatie, de andere geestelijke / humeur symptomen, of suïcidale gedachten / pogingen. Daarom is het heel belangrijk om te praten met een arts over de risico's en voordelen van deze medicatie (in het bijzonder voor kinderen / jongeren).

Vertel arts onmiddellijk als we merken verslechtering van uw conditie / andere psychische aandoeningen, ongewoon gedrag veranderingen (met inbegrip van mogelijke suïcidale gedachten / pogingen), of andere geestelijke / stemmingswisselingen (met inbegrip van nieuwe / verslechtering van angst, paniekaanvallen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, vijandige / boos gevoelens, hallucinaties, wanen, impulsieve acties, ernstige rusteloosheid, zeer snelle interventie). Wees vooral waakzaam zijn voor deze symptomen toen we de eerste start Strattera of wanneer de dosis wordt veranderd.

Verzendopties voor Strattera

Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories

Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories Strattera - hoe mee. Verzendopties voor Strattera FDA 101: Medicijnen fouten.  Er zijn bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen en volwassenen te wijten aan het misbruik van Tussionex, een lang-werkend recept hoest geneeskunde.  Meer informatie over deze en andere medicatie fouten die zijn gerapporteerd aan de FDA. Nuttige medische adviseert

Hier zijn een paar echte verhalen over slaap apnea bijwerkingen.

In 1959, een disc jockey genaamd Peter Tripp ging zonder slaap 200 uur om geld in te zamelen voor de maart van Dimes. Na ongeveer vijf dagen zonder slaap, begon hij aan hallucinaties-ervaring te geloven dat iemand de tweed pak is gemaakt van wormen en dat de vlammen waren afkomstig uit een lade. Hij slaagde erin te doen zijn overdag uitgezonden, maar vond dat hij in gevaar is' s nachts. Na 200 uren van slapeloosheid, hij sliep voor 13 uur en voelde veel beter. Na een paar nachten van uitgebreid slapen, hij was in wezen terug naar normaal, behalve dat hij gemeld lichte gevoelens van depressie voor enkele maanden.

In 1964, Randy Gardner, een 17-jarige high-school senior, getracht een nieuw record van 260 uur slapeloze als een project in zijn lokale wetenschap beurs. Hij werd prikkelbaar na ongeveer een kwart dag, maar hij blijft een groot aantal vaardigheden-na 230 uur slaap verlies, dat hij nog in staat was om zijn eigen op een flipperkast met slapen onderzoeker Doctor William Dement, directeur van Sleep Disorders Center aan de Stanford Universiteit.

Diverse laboratorium experimenten hebben die betrokken zijn slaapstoornissen gedurende lange perioden en slaap apnea bijwerkingen. Er werd vastgesteld dat een persoon de sfeer verslechtert de eerste vreugde verdwijnt-en de persoon wordt erg slaperig en grimmig. Na ongeveer twee of drie dagen, de meeste mensen beginnen met minisleeps, weinig aandacht vervalt wanneer de hersenen gaat slapen voor slechts vijf of tien seconden en wakes tot het opnieuw. Bij ongeveer vijf dagen, deze minisleeps geworden meer en meer talrijk. Bij tien of elf dagen, de minisleeps zijn zo talrijk en zo gemengd met wakefulness dat we niet kunnen zeggen of we wakker of slaap. We kunnen spreken, en in het midden van spreken hebben twee of drie langzame golven van de slaap. Je kunt lopen, en van de ene naar de volgende 5tep we wellicht een tweede vangst van de slaap.

Als we krijgen een taak te doen hebt, zoals het toevoegen van een kolom van nummers, minisleeps kunnen optreden, zonder dat u zich bewust te worden van hen.

Als u echter een tempo taak-bijvoorbeeld, als iemand roept dat we nummers aan toe te voegen we-je kan maken veel fouten, want voor enkele seconden van minisleep, hoef je niet horen de nummers.

Veel volwassenen krijgen minder dan optimale slaap, en sommige hebben een aanzienlijke schuld slapen. Net als de gokkers spelen met geleend geld, veel slaap-hulpbehoevenden wonen in het rood van de verloren slaap, vaak afbreuk te doen aan hun verantwoordelijkheden op hun werk, soms met behulp van drugs voor tijdelijke energie. De meeste werknemers, zelfs in de cruciale banen, worden gedwongen te houden zal de hele dag niet uit hoe ze vermoeid zijn. Wat als deze slaap-behoeftigen te maken hebben met de veiligheid van een vliegtuig? Wat als ze het besturen van een oplegger van een drukke snelweg? Wat als ze een militaire beslissing van cruciaal belang om oorlog of vrede?

Als we die lijden aan slaap apnea bijwerkingen is er hulp. Wat je nodig hebt is een globaal programma dat alle aspecten van uw dagelijkse leven, zodat u kunt winnen de greep op het herwinnen en uw volledige, natuur-, slaap gevuld nachten opnieuw.


Nuttige medische adviseertFDA 101: Medicijnen fouten. Er zijn bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen en volwassenen te wijten aan het misbruik van Tussionex, een lang-werkend recept hoest geneeskunde. Meer informatie over deze en andere medicatie fouten die zijn gerapporteerd aan de FDA.

Eerste Snelle test voor Deadly, Drug-Resistant MRSA-bacterie. FDA is goedgekeurd voor de marketing van de eerste snelle bloedtest voor het geneesmiddel-resistente bacterie staph bekend als MRSA (methicilline-resistente Staphylococcus aureus.)

Wrinkle Relief: Injecteerbare Cosmetische stopwoorden. Injecteerbare rimpel vulmiddelen kunnen herstellen tot een soepeler uiterlijk op je gezicht, maar hier is wat te overwegen voordat hij deze cosmetische procedure gedaan.

A Man's Leeftijd mei Play sleutelrol in de paar Onvruchtbaarheid. Een recente studie bleek de zwangerschap lagere tarieven en een groter risico op miskraam in paren, waar de man was ouder dan 35.

Wat is het motief voor militaire Echtgenote surrogaat moeders: Warm Hearts of Cold Cash? De toename van het aantal militaire vrouwen die ervoor kiezen om surrogaat moeders hebben gevraagd te onderzoeken wat de financiële versus altruïstische motieven van de beslissing.

STD Tarieven Tweepersoonskamer voor oudere volwassenen. Safe sex-beleid campagnes geneigd hun inspanningen te richten op tieners en jonge volwassenen, maar recente studies wijzen erop dat oudere volwassenen zouden kunnen profiteren van seksuele voorlichting ook.

Vragen Surround HPV-vaccin Gardasil. Sommigen vragen de waarde van Gardasil te geven als jonge meisjes als 11; anderen vrezen het vaccin is verantwoordelijk voor duizenden meldingen "negatieve effecten" in de ontvangers.

Koffieconsumptie Eventueel Schadelijk voor de IVF-behandeling. Een studie aan de European Society for Human Reproduction and Embryology stelt onvruchtbaarheid patiënten moeten bezuinigen op de inname van cafeïne om de kansen van het concipiëren.

Wetenschappers identificatie van genen verbonden met de ziekte van Crohn. De doorbraak zal helpen identificeren van artsen die in gevaar is voor de ziekte van Crohn en de ontwikkeling van betere behandelingen.

Sitemap

Sleep Apnea bijwerkingen - True Stories Strattera - hoe mee. Verzendopties voor Strattera FDA 101: Medicijnen fouten. Er zijn bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen en volwassenen te wijten aan het misbruik van Tussionex, een lang-werkend recept hoest geneeskunde. Meer informatie over deze en andere medicatie fouten die zijn gerapporteerd aan de FDA. Nuttige medische adviseert

© Copyright 2006-2008