Weight loss. De controle van het gewicht vandaag. Therapy for body and soul

by Czech around De controle van het gewicht vandaag
by Czech

by German around De controle van het gewicht vandaag
by German

by English around De controle van het gewicht vandaag
by English

by Spanish around De controle van het gewicht vandaag
by Spanish

by French around De controle van het gewicht vandaag
by French

by Greek around De controle van het gewicht vandaag
by Greek

by Italian around De controle van het gewicht vandaag
by Italian

by Dutch around De controle van het gewicht vandaag
by Dutch

by Portuguese around De controle van het gewicht vandaag
by Portuguese

by Swedish around De controle van het gewicht vandaag
by SwedishDe controle van het gewicht vandaag home page

 De controle van het gewicht vandaag

 

 

 

 

 

 

Weight loss. De controle van het gewicht vandaag.

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

Het gewicht van de schaal is een totale maatregel van been, spier, vloeistof, organen, en vet. De metingen van het gewicht die door de badkamersschaal worden weerspiegeld of in vergelijking met standaardhoogte en gewichtslijsten staat niet voor gewichtsveranderingen toe die wegens het verouderen, oefening, of kadergrootte voorkomen. Daarom zou meer nadruk op lichaamssamenstelling en gezonde levensstijlen met minder op alleen lichaamsgewicht moeten worden gelegd.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Het eten van Binge is als bulimia, maar omvat het zuiveren geen gedrag. Een diagnose van binge-eet wanorde wordt gemaakt wanneer een persoon binges een gemiddelde van twee dagen per week over een periode van zes maanden.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.

Vele mensen kunnen eigenlijk zijn overfat maar niet te zwaar. Het vet kan ook door het lichaam worden verborgen. Een persoon kan overfat zonder de verschijning zijn van te zwaar het zijn. Aangezien wij verouderen, wordt het spierweefsel vervangen met vet. Dit komt ondanks regelmatige oefening voor.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De studies tonen aan dat een 20 percentenverhoging van lichaamsgewicht het risico voor hartkwaal, hoge bloeddruk en diabetes verhoogt.

Het kennen van uw lichaamssamenstelling kan u helpen een geschiktheidsprogramma opstellen om meer vet-brandt spier te bouwen. Oplossend om uw lichaamssamenstelling te veranderen en gewicht niet eenvoudig te verliezen, kan uw algemene gezondheid verbeteren.

De meest recente drug in de bestrijding van zwaarlijvigheid is Xenical. Een nieuwe klasse van nietsystemische anti-zwaarlijvigheidsdrug riep lipaseinhibitors die in het maagdarmkanaal handelen om de absorptie van vet door ongeveer 30 percenten te verhinderen. De drugs in deze klasse bereiken hun effect niet door hersenenchemie of centraal zenuwstelselstimulatie. Met andere woorden, is Xenical geen eetlust repressieve of metabolische inductor.

De namen van het merk van de meest efficiënte medicijnen van het voorschriftdieet op de markt zijn vandaag: Phentermine, adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Verscheidene eetlust repressieve medicijnen zijn beschikbaar om zwaarlijvigheid te behandelen. In het algemeen, zijn deze medicijnen efficiënt, leidend tot een gemiddeld gewichtsverlies van vijf tot tweeëntwintig pond. boven dat verwacht met de behandelingen van de niet-drugzwaarlijvigheid.

Het maximum gewichtsverlies komt gewoonlijk binnen zes maanden na beginnende medicijnbehandeling voor. Het gewicht neigt weg aan niveau of verhoging tijdens de rest van behandeling. De studies suggereren dat als een patiënt minstens vier ponden meer dan vier weken op een bepaald medicijn niet verliest, dan dat medicijn de patiënt waarschijnlijk niet kan helpen significant gewichtsverlies bereiken.

Tijdens de korte termijn, kan het gewichtsverlies in zwaarlijvige individuen een aantal gezondheidsrisico's verminderen. De studies die de gevolgen van behandeling van het eetlust de repressieve medicijn voor op zwaarlijvigheidbetrekking hebbende gezondheidsrisico's bekijken hebben geconstateerd dat wat agenten lagere bloeddruk, bloedcholesterol, triglyceride (vetten) en weerstand van de dalingsinsuline (het onvermogen van het lichaam om bloedsuiker te gebruiken) tijdens de korte termijn. De studies op lange termijn worden momenteel gedaan bepalen als het gewichtsverlies van eetlust repressieve medicijnen gezondheid kan verbeteren.

De zwaarlijvigheid wordt vaak bekeken als resultaat van een gebrek aan willpower, zwakheid, of een levensstijl „keus“ - de keus om te veel te eten en onder oefening. De overtuiging dat de personen zwaarlijvig verkiezen te zijn voegt aan de aarzeling van gezondheidsberoeps en patiënten om toe het gebruik van behandeling op lange termijn van het eetlust de repressieve medicijn ermee in te stemmen om zwaarlijvigheid te beheren.

Omdat de eetlust repressieve medicijnen worden gebruikt om een voorwaarde te behandelen die miljoen mensen beïnvloedt, veel van wie fundamenteel gezond zijn, is hun potentieel voor bijwerkingen van groot belang. De meeste bijwerkingen van deze medicijnen zijn mild en verbeteren gewoonlijk met voortdurende behandeling.

De controle van het gewicht vandaag. Weight loss.


Definities en termijnen

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd De controle van het gewicht vandaag is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Disability Group, Weight loss area.