Skin care. Help gezond uw huid zijn. Therapy for body and soul

by Czech around Help gezond uw huid zijn
by Czech

by German around Help gezond uw huid zijn
by German

by English around Help gezond uw huid zijn
by English

by Spanish around Help gezond uw huid zijn
by Spanish

by French around Help gezond uw huid zijn
by French

by Greek around Help gezond uw huid zijn
by Greek

by Italian around Help gezond uw huid zijn
by Italian

by Dutch around Help gezond uw huid zijn
by Dutch

by Portuguese around Help gezond uw huid zijn
by Portuguese

by Swedish around Help gezond uw huid zijn
by SwedishHelp gezond uw huid zijn home page

Een man leeftijd vertegenwoordigt een fijne lading van ervaringen en geheugen.

Antoine de Saint-Exupery

 

 
Help gezond uw huid zijn

Skin care. Help gezond uw huid zijn.

 

 

 

 

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De huid op het gezicht van een persoon wordt gezien door mensen dat de persoon met interactie aangaat. Voor sommige mensen, daarom, is de gezichtshuidzorg van bijzonder belang, en zij gebruiken vaak schoonheidsmiddelen om de verschijning van het gezicht en voorwaarde van de huid, zoals die te behandelen voor poriecontrole en het zwarte hoofd reinigen.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

Dermis ligt onder de epidermis en bevat een aantal structuren met inbegrip van bloedvat, zenuwen, haarfollikels, vlotte spier, klieren en lymfatisch weefsel. Het bestaat uit los verbindingsweefsel anders geroepen areolar verbindingsweefsel - het collageen, de elastine en de reticulaire vezels zijn aanwezig. De spieren van de monteur, in bijlage tussen haarpapilla en de epidermis, kunnen aangaan, resulterend in de rechtop en consequentially getrokken haarvezel gansbuilen.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

Uw huid is uw pantser, uw schild van de elementen. Maar toch wanneer de laatste tijd u werkelijk gedacht was over wat u moet doen het behandelen? Door uw leven, zullen de genetische en milieufactoren heel wat slijtage en scheur aan uw huid veroorzaken. Maar u bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

De droge huid is zeer gemeenschappelijk, vooral met leeftijd. De oudere huid heeft minder zweten en olieklieren dan jongere huid. De droge huid kan door frequente baden, bepaalde schoonheidsmiddelen of medicijnen worden veroorzaakt. Maar wat ook de oorzaak is, zijn er manieren om itchiness te verminderen verbonden aan het. Vermijd gebruikend ruwe zepen wanneer het baden, en indien mogelijk, krimp het aantal baden of douches in elke week. Een sponsbad met warm water kan helpen om huid schoon te maken en te doen herleven zonder de van huid van zijn waardevolle moisturizers te ontdoen.

Tenzij uw huid zeer olieachtig is, zult u een moisturizer willen elke dag gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden en gezond. Uw huid vergt moisturizer al jaar lang als zowel binnen de winterhitte, als de zomerzon kan even beschadigend zijn aan uw huid.

De acne, pimples, sunspots, de leeftijdsvlekken, de rimpels en andere smetten zijn over huidvoorwaarden dat plaagmensen de wereld. De globale schoonheidsindustrie maakt reeds miljarden dollars elk jaar aangezien de vrouwen in overal zoektochten terechtkomen om (of bereiken) een youthful, het gloeien verschijning te bewaren. Antwoordend aan deze behoefte, blijven dermatologists, en andere specialisten de beste en veiligste mogelijke behandelingen en de formuleringen zoeken om huidkwalen te bestrijden, het gemeenschappelijkst waarvan acne is.

Behalve de diensten die bij huidklinieken worden aangeboden, zijn vele room, gelen en zalven die eisen om acne te behandelen, zon of leeftijdsvlekken verminderen en huidelasticiteit verbeteren wijd beschikbaar in de markt. Er zijn schrobt, reinigingsmiddelen, maskers, huidgeneeskunde over de toonbank en de formuleringen van de huidschil, allen aangeboden bij diverse prijswaaiers. De meesten kunnen bij warenhuizen of drogisterijen worden gekocht, maar het feit is dat zeer weinigen van deze zogenaamde mirakelproducten eigenlijk werken.

In de loop van de jaren, zijn de schoonheidsdeskundigen en huid de artsen met een enorme serieproducten op de proppen gekomen om rimpels te behandelen en te minimaliseren. De room en de zalven de hulp van de anti-rimpel vermindert de verschijning van rimpels en verhindert nieuwe degenen zich te vormen. Deze rimpelzalven en anti-veroudert room helpen een partij in het herstellen van de de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevatten deze producten anti-oxyderend en retinol dat niet alleen hulp in het verminderen van rimpels en fijne lijnen op de huid, maar ook bevordert collageenproductie.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

Help gezond uw huid zijn. Skin care.


Termijnen die op deze pagina worden gebruikt

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Help gezond uw huid zijn is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Disability Group, Skin care area.