Pharmacy today. De online kopers moeten worden voorbereid. Online pharmacy. Therapy for body and soul

by Czech around De online kopers moeten worden voorbereid
by Czech

by German around De online kopers moeten worden voorbereid
by German

by English around De online kopers moeten worden voorbereid
by English

by Spanish around De online kopers moeten worden voorbereid
by Spanish

by French around De online kopers moeten worden voorbereid
by French

by Greek around De online kopers moeten worden voorbereid
by Greek

by Italian around De online kopers moeten worden voorbereid
by Italian

by Dutch around De online kopers moeten worden voorbereid
by Dutch

by Portuguese around De online kopers moeten worden voorbereid
by Portuguese

by Swedish around De online kopers moeten worden voorbereid
by SwedishDe online kopers moeten worden voorbereid home page

De fouten maken deel uit rechten men voor het volledig leven betaalt.

Sophia Loren
De online kopers moeten worden voorbereid

 

 

 

 

 

 

Online pharmacy. De online kopers moeten worden voorbereid.

Sommige websites die geneeskunde verkopen kunnen staat-vergunning gegeven niet apotheken zijn of zijn geen apotheken bij allen; of kan een diagnose geven die niet correct is en verkoop geneeskunde die niet juist voor u of uw voorwaarde is; of uw persoonlijke informatie niet zal beschermen.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Kopen van uw geneeskunde kan online gemakkelijk zijn. Zorg enkel ervoor u het veilig doet.

Als u verscheidene verschillende geneesmiddelen neemt, meer dan één arts, ziet of bepaalde gezondheidsvoorschriften hebt, moet u en uw artsen bewust zich van alle geneesmiddelen zijn u neemt. Het doen zal dit u helpen om potentiële problemen zoals druginteractie te vermijden.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Het mengen van twee drugs kon samen één van de drugs ondoeltreffend maken. De combinatie kon ook een effect van de drug verhogen, en schadelijk zijn. Het resultaat zou milde symptomen zoals verstoorde misselijkheid, maag, of hoofdpijn kunnen zijn, of de ernstigere symptomen zoals een dramatische daling in bloeddruk, onregelmatig hart slaan, of schade aan de lever-primaire manier die de drugs door het menselijke lichaam overgaan.

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

Het grote aantal drugs op de markt, dat met algemeen gebruikt van veelvoudige medicijnen wordt gecombineerd, maakt het risico voor druginteractie significant. De consumenten moeten artsen vertellen wat nemen zij en vragen stellen, en gezondheidsberoeps konden een beter werk bij het proberen doen om de informatie te krijgen die zij hebben gewild.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

Pharmacy today. De online kopers moeten worden voorbereid.
Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina De online kopers moeten worden voorbereid en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Disability Group, Pharmacy today area.