Weight loss. Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους. Therapy for body and soul

by Czech around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Czech

by German around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by German

by English around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by English

by Spanish around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Spanish

by French around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by French

by Greek around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Greek

by Italian around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Italian

by Dutch around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Dutch

by Portuguese around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by Portuguese

by Swedish around Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους
by SwedishΥγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους home page

Είμαστε όλοι διαιτητικοί αμαρτωλοί μόνο ένα μικρό τοις εκατό αυτού που τρώμε μας τρέφει η ισορροπία πηγαίνει να σπαταλήσει και απώλεια ενέργειας.

William Osler

 

 
Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους

Weight loss. Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους.

 

 

 

 

Η παχυσαρκία ορίζεται ως έχοντας μια ανώμαλη αύξηση του λίπους σωμάτων που καλείται επίσης Μασαχουσέτη λιπαρού ιστού. Ένα παχύσαρκο πρόσωπο είναι 20 τοις εκατό ή περισσότερος επάνω από το επιθυμητό βάρος. Στην τελευταία δεκαετία η παχυσαρκία έχει βρεθεί σε άνοδο και στις γυναίκες και στους άνδρες.

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Ερευνητικά σημεία στις διαφορές στον έλεγχο όρεξης και τις ενεργειακές δαπάνες. Είναι σημαντικό για τους παχύσαρκους ανθρώπους να μην θεωρηθούν αρμόδιο για τον όρο τους.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Ιατρικά εποπτευμένος νηστεύει είναι πολύ λίγων θερμίδων διατροφές που παρέχουν από 400 έως 800 θερμίδες ανά ημέρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις διατροφές είναι χαμηλές στις θερμίδες, η πρωτεϊνική παροχή είναι πολύ υψηλή. Ο σκοπός αυτών των διατροφών είναι να προωθηθεί η παχιά απώλεια, όχι απώλεια μυών. Ο υψηλός - οι βοήθειες περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη αποτρέπουν τις μεγάλες απώλειες ιστού μυών. Οι ηλεκτρολύτες, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα συμπληρώνονται επίσης.

Για να επιτύχει τη μόνιμη απώλεια βάρους, η υποχρέωση πρέπει να δοθεί στην παραγωγή των πραγματικών αλλαγών στην κατανάλωση των σχεδίων. Τα άτομα είναι ποιος που δεν δεσμεύεται θα κερδίσει πίσω το βάρος τους.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα όπως η πίεση, η κατάθλιψη, η μοναξιά ή ο θυμός. Τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται ως τρόπος τα ζητήματα εκτός από την πείνα.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Οι μελέτες δείχνουν ότι μια αύξηση 20 τοις εκατό σε βάρος σωμάτων αυξάνει τον κίνδυνο για τις καρδιακές παθήσεις, την υψηλή πίεση αίματος και το διαβήτη.

Ο κίνδυνος το βάρος σύνδεσε τις αυξήσεις ιατρικών προβλημάτων εάν η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται στην κοιλιακή περιοχή. Αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν το λίπος σωμάτων βρίσκεται πρώτιστα στα ισχία, την περιοχή γλουτών και μηρών.

Οι πίνακες ύψους και βάρους χρησιμοποιούνται γενικά για να καθορίσουν πώς το βάρος του προσώπου συγκρίνει με πρότυπα. Εντούτοις, το βάρος σε αυτούς τους πίνακες είναι ένα γενικό μέτρο όλων των συστατικών του σώματος. Τα άτομα μπορούν να διαφέρουν στο μυ, το μέγεθος πλαισίων και το ποσοστό του λίπους σωμάτων. Η μέση στην αναλογία ισχίων της αξιολόγησης της σύνθεσης σωμάτων παρέχει τις πληροφορίες για όπου η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται.

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης βοηθούν την απώλεια βάρους με τη μείωση της όρεξης ή την αύξηση του συναισθήματος της ύπαρξης πλήρη. Αυτά τα φάρμακα μικραίνουν την όρεξη από τη σεροτονίνη ή catecholamine δύο αύξησης χημικές ουσίες εγκεφάλου που έχουν επιπτώσεις στην όρεξη. Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης χρησιμοποιούνται με μια πορεία της συμπεριφοριστικής επεξεργασίας και της διαιτητικής παροχής συμβουλών, με σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε τις μακροπρόθεσμες αλλαγές στη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητά σας.

Ενώ το FDA ρυθμίζει πώς ένα φάρμακο μπορεί να διαφημιστεί ή να προαχθεί από τον κατασκευαστή, αυτοί οι κανονισμοί δεν περιορίζουν τη δυνατότητα ενός γιατρού να ορίσει το φάρμακο για τους διαφορετικούς όρους, στις διαφορετικές δόσεις, ή για τα διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Η μέγιστη απώλεια βάρους εμφανίζεται συνήθως μέσα σε έξι μήνες από την αρχική επεξεργασία φαρμάκων. Το βάρος τείνει στο επίπεδο μακριά ή την αύξηση κατά τη διάρκεια του υπολοίπου της επεξεργασίας. Οι μελέτες προτείνουν ότι εάν ένας ασθενής δεν χάνει τουλάχιστον τέσσερις λίβρες πάνω από τέσσερις εβδομάδες σε ένα ιδιαίτερο φάρμακο, κατόπιν εκείνο το φάρμακο είναι απίθανο να βοηθήσει τον ασθενή να επιτύχει τη σημαντική απώλεια βάρους.

Κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου, η απώλεια βάρους στα παχύσαρκα άτομα μπορεί να μειώσει διάφορους κινδύνους υγείας. Οι μελέτες που εξετάζουν τα αποτελέσματα της καταπιεστικής θεραπείας φαρμάκων όρεξης στους παχυσαρκία-σχετικούς με τον κινδύνους υγείας έχουν διαπιστώσει ότι κάποιες χαμηλότερη πίεση αίματος πρακτόρων, χοληστερόλη αίματος, triglycerides (λίπη) και αντίσταση ινσουλίνης μείωσης (η ανικανότητα του σώματος να χρησιμοποιήσει τη ζάχαρη αίματος) κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου. Οι μακροπρόθεσμες μελέτες γίνονται αυτήν την περίοδο για να καθορίσουν εάν η απώλεια βάρους από τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μπορεί να βελτιώσει την υγεία.

Εντούτοις η παχυσαρκία, θεωρείται καταλληλότερα χρόνια πάθηση από μια επιλογή τρόπου ζωής. Άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης, και η υψηλή πίεση αίματος, ρυθμίζονται από τη μακροπρόθεσμη θεραπεία φαρμάκων, ακόμα κι αν αυτές οι ασθένειες βελτιώνονται επίσης με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση. Αν και αυτό το ζήτημα μπορεί να αφορά τους παθολόγους και τους ασθενείς, οι κοινωνικές απόψεις σχετικά με την παχυσαρκία δεν πρέπει να αποτρέψουν τους ασθενείς από την επιδίωξη της ιατρικής περίθαλψης για να αποτραπούν οι κίνδυνοι υγείας που μπορούν να προκαλέσουν τη σοβαρούς ασθένεια και το θάνατο.

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης δεν είναι «μαγικές σφαίρες», ή μια μια πυροβοληθείσα αποτύπωση. Δεν μπορούν να πάρουν τη θέση της βελτίωσης της διατροφής κάποιου και να γίνουν φυσικότερα ενεργοί. Ο σημαντικότερος ρόλος των φαρμάκων εμφανίζεται να είναι να ενισχυθεί μια παραμονή προσώπων σε ένα σχέδιο διατροφής και άσκησης για να αποφύγει το βάρος που χάνουν.

Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους. Weight loss.


Ερμηνεία καθορισμού

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Therapy for body and soul


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Υγιές σώμα μέσω της απώλειας βάρους είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Disability Group, Weight loss area.